mandag, mars 21, 2016

Dagbok 2016: 21.mars


 Klokka har passert 18.00. Ute er det skodde, regn og + 6 grader, ikkje akkurat det vi meiner med påskevêr. Dagen i dag har gått med huslege syslar, som vanleg. Var relativt tidleg oppe, og eg sette ein brøddeig rett etter frokost. Mens den stod til heving tok vi ein tur på Kiwi og handla. Laga ei gulrotkake også, sidan steikomnen likevel var varm. Fersk brød til lunsj i dag. Vi har ikkje kvilt middag, eg sat og strikke og høyrde bok ei stund. men først såg eg ferdig krimserien frå i går kveld.
Nils kokte boknasild til middag, ikkje min favoritt, men eg åt den no, med bein og det heile-ja tok sjølvsagt ut ryggbeina. Til dessert hadde vi rips med vaniljesaus, sidan vi hadde ein opna kartong ståande.
I dag fekk eg sjå det første vårteiknet i hagen. Har ei stor krukke der eg har sett løkar. Krukka har stått innesnøa under trappa, men no kom den fram-og løkane spirer. Det er håp om betre dagar. Margrete og ungane har det fint i Oslo på 4-mannsrom på eit hotell nær der Ingeborg bur.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...