fredag, februar 26, 2016

Dagbok 2016: 26.februar


Naboen bygger ein "mur" på grensa.

Klokka er 16.00, temperaturen + 2 grader C og det snør, eller rettare sagt sluddar. I dag kjem gåvene frå himmelen i særs våt konsistens. Nils har oka litt og rydda tunet, og eg har rydda altanen.
Men mest har eg støvsuga, styrt vaskemaskina etc.
No skal vi snart ete middag, og så skal Nils på møte i Rjåneshamna klokka 18.00. Der brukar dei å få fiskesuppe, laga av ein ekte kokk, men Nils likar betre den eg lagar. Det seier han i alle fall. Til middag her heime skal vi ha julepølser og til dessert blir det riskrem med moste jordbær- alt med så lite sukker som mulig. Eg kjeder meg ikkje om eg er heime åleine nokre timar, eg kan velje om eg vil sjå TV eller lese lydbok og så skal eg taopp dei programma han vil sjå. ANNO må vi sjå i lag.
Det har ikkje hendt så mykje i dag, så dette blir eit kort innlegg. Eg skal ikkje klage over vêret, men det hjelper lite at vi fekk sola tilbake 17.januar, når ho knapt har vist seg etterpå.
I morgon må eg få henta bøkene dei har lagt av til meg på biblio, og så blir det vel ein tur på butikkar, har vore heime heile veka.
Så ønsker eg alle ei fin helg !

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...