onsdag, januar 13, 2016

Dagbok 2016: 13.januar

Klokka er snart 17.00, temperaturen minus 2 grader, og det er overskya. Det hadde kome bitte litt snø sist natt også, men ingen ting å mòke, heldigvis.
I dag skulle Nils filetere fisk, og eg manna meg opp for å lage fiskegrateng. Det var ei stund sidan sist no, og det vart litt meir styr enn vanleg. Eg hadde veken ferdigkokokt makaroni eller ferdigrensa purre i frysaren, nemlig. Det er litt rot med det, men no har vi middag i to dagar, så i morgon når vi kjem frå møtet er det berre å varme i mikrobølgeomnen. Eg har så mykje makaroni i at vi slepp å ha poteter til, men råraspa gulrot er eit must.
Vi åt middag relativt tidleg, og så vart det pause på sofaen med lydbok, og så var den dagen over. Sjølv om dagane er litt lysare enn ved juletider, så er dei framleis korte.
Eg står no i ferd med å friskmelde meg sjølv og eg har så smått begynt å strikke litt innimellom.
Vi har hatt lang ferie frå pensjonistlaget no, men så blir det ein del å gjere no fram imot årsmøtet i februar. Kva tid eg skal begynne treninga på Fysikalske bestemmer eg sjølv. Det er bra å vere nøydd til å komme seg ut, elles vert dørstokkmila fryktelig lang.
Trur eg må ha ein tur på Plantasjen for å få litt farge i stova, smått stell med blomster no.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...