tirsdag, desember 01, 2015

Dagbok 2015: 1.desember.


Klokka er snart halv åtte. Temperaturen ute er + 1,5 grader C. Det har vore ganske slapsete i dag også, plogen køyrde forbi på vegen i dag tidleg og tok vekk det verste der.
Vi var nedover og handla i dag før middag. Vi kjøpte ikkje anna enn mat, men vi ser oss no omkring. På Kitch`n har dei mykje fint, men der er så trongt at det er problem å komme seg inn for døra.Og fullt av folk i tillegg til varene.
Vi får stadig spørsmål om kva VI ønsker oss til jul. Eg kunne godt seie : INGEN TING - og meine det, men eg veit at alle har lyst å gi, og den gleda vil eg ikkje ta ifrå folk. Men det er grenser for kva vi har plass til. Derfor ønsker vi oss slikt som vi kan ete opp eller bruke opp på ein eller annan måte.
På biblioteket hadde dei lagt til sides tre flunkande nye lye lydbøker til meg. Dei er så kjekke dei som jobbar der!
Mykje av tida i dag har gått med til å rippe bøkene og legge dei inn på minnepenn. Eg får ikkje begynne å lese dei før eg er ferdig med den eg held på med no. Mens eg rippar strikkar eg -og høyrer lydbok. Vanleg multitasking.
Vi kjøpte med oss heim ein pizza i dag, så det blei middagen. I morgon slepp vi å lage middag, for då er det julebord i pensjonistlaget. Det meste av dagen går med, før middag skal vi dekke bord og pynte.
Nils er med i valmenda så han prøver etter beste evne å få folk til å ta på seg eit lite verv. Eg har vore sekretær i snart fem år, og er ikkje på val i år. Ein vel folk for to år om gongen. Eg synest det er kjekt å vere med i styret no når eg er komen godt inn i det, kjenner folka som er med etc. Men vi ønsker oss fleire yngre pensjonistar som kan ta eit tak, når folk er mange og åtti må dei nesten sleppe så mange plikter.
Så vil eg beklage at eg beklaga meg så gale i går. Eg VAR verkeleg låk i ryggen, men det gjekk relativt fort over. I dag har eg ikkje gjort særleg mykje husarbeid og har ikkje vondt.

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...