mandag, desember 14, 2015

Dagbok 2015: 14.desember

(Julegåve frå Rolf og Mimi)

Klokka er 19.00, temperaturen er + 2 grader C. Også i dag har det vore fint og lyst, sjølv om det er overskya, for vi har framleis eit lite snølag på markane.
I går kveld oppdaga vi at vi ikkje hadde brød att i frysaren, så då sette eg like godt ein brøddeig. Eg let bakebollen stå uvaska over natta slik at eg skulle vere klar til å bake meir i dag.
Men først måtte vi ein tur til VIk og sende pakken til Kongsberg. Dessutan var det litt av kvart vi trong av mat og medisin, så det blei ein tur på Amfi.
Vi åt litt lunsj då vi kom heim, og etterpå vart det brødbakst. Nils var såpass i dag at han kunne fare ut og sjå etter båten, eg måtte vere heime og passe på brøda mine. Seks brød vart det i dag, ikkje så mykje arbeid, men ein må vere her og passa  klokka for heving og steiking.
Innimellom driv eg og les Keplers siste bok "Playground", som eg ikkje forstår meg på i det heile tatt, og eg vil ikkje sjekke nettet før eg er ferdig. Den er spennande på ein måte, sjølv om den for meg verkar heilt hinsides på meir enn ein måte.
Nils kokte middag no i kveld, salta lange. Eg har ikkje sove middag, så no kjenner eg at det er fare for at eg kan somne over tastaturet. Så gale har hendt før.Fisk er sovemedisin.
Håper Ingeborg er vel heime no, ho skulle komme med fly i dag ettermiddag.

1 kommentar:

solveig sa...

Eg sende pakke til Kongsberg i kveld, så får vi sjå kven som kjem først fram!

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...