torsdag, september 17, 2015

Dagbok 2015: 17.september.

Klokka er snart 22.00 og det er mørkt ute. Temperaturen er +11 grader C og det er opplett. HER har det ikkje regna ein drope.
Nils var vekk ut for å fiske i dag tidleg då eg vakna, så eg la meg like godt til å sove ein time til.
I dag var det vaskedag, men det gjekk no ganske fort å vaske dei få golva, - eg hadde knapt begynt før Nils kom heim med bra sei-fangst.
Vi åt lunsj og slappa av etterpå. Nils begynte å filetere, og fekk brått ein god ide: Vi kunne ta ein tur til Eid med ufrosen frisk til Bodil og Svein. Eg sjekka at dei var heime, og så tok vi 16-ferja frå Volda, der trefte vi Margrete og fekk snakka litt med henne. Ho skulle på møte i kveld, så det var ikkje aktuelt å besøke henne på heimvegen.
På Eid hadde vi så mykje å prate om at vi vart mykje lenger enn vi hadde tenkt. God mat fekk vi også.
I staden for å sjekke ferjeruta køyrde vi rundt Austefjorden heim-det gjer vi støtt- og støtt angrar eg litt fordi det alltid er litt lengre enn eg trur. Vi kjøpte poteter og diverse anna, så no blir det middag. Litt seinare enn vanleg. Vi skulle eigentleg ete middag før vi for, men så hadde vi ikkje poteter etc.etc. Vi har heldigvis ingen rigide reglar her i huset, vi kan ete og sove akkurat som det passar oss- og det gjer vi.( For ordens skuld vil eg presisere at Bodil ville lage middag til oss, men eg sa at vi skulle ete før vi reiste bortover, noko som også var planen.)
Eg hadde fotoapparatet med på turen, men tok ikkje eitt einaste bilde, til tross for nydelege motiv både her og der.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...