tirsdag, september 08, 2015

Dagbok 2015: 8.september.

Klokka er no 19.15, temperaturen ute er + 14 grader og sola skin frå klår himmel.
Vi sat og fabulerte om ein tur i går, men då vi vakna til gråvêr og skodde kom vi oss ikkje til med noko. Vi for her og surra til det leid langt på føremiddagen, då fann Nils ut ut at vi kunne reise til Volda og ete lunsj, om ikkje anna. Og eg fekk ein lys ide om at vi kunne køre opp Alldalen. På Vatne stod der skilt om at vegen var stengt, så vi snudde og tok vegen over Krøvelseidet i staden. Vêret var etter kvart blitt skikkelig fint.
I dag tok vi "Dagens" på kinarestauranten, så då fekk vi kaffi også.
Eg måtte berre ein liten tur inn på Møre konfeksjon, sidan eg har rydda i skapa mine, men eg fann ikkje noko eg hadde behov for. Derimot fann eg jakka som eg kjøpte i vår -på sal ! Eg har brukt den to gonger. Festlig.
På heimvegen stakk vi oppom Plantasjen og kjøpte ei buske Svartsurbær, i staden for den som var fjerna på grensa til naboen.Var ein snartur innom Gjenbruk i dag, eg har begynt å samle på gamle boksar-sånne litt ute om det vanlige. Fann ein i dag til å ha kavringar i, og ein annan som eg kanskje skal gi bort.
Då vi kom heim jobba vi ei stund i hagen før vi gjekk i hus. Blant anna planta vi den nye buska og rydda litt her og der.Det er snart tid for den store haustoppryddinga, men vi ventar litt til.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...