mandag, september 07, 2015

Dagbok 2015: 7.september.

Klokka er snart 21.00, temperaturen er + 13 grader og det er overskya og opplett.
Første gongen eg stod opp i dag var det vått og grått, så eg gikk like godt og la meg igjen. Så i dag slapp eg å sove middag.
Nils for til frisøren for å bli klipt, før middag, og eg gjorde husarbeid. Fekk mellom anna putta litt meir klede i sekken, så no har eg fått plass til å kjøpe meg noko nytt-om eg vil.
Kjekt med desse containerane, slik at ein slepp å vente til det blir "innsamling". Vi var ned til Kiwi i Vik og leverte klede, men handla på Kiwi på Vallabøen, og fekk panta flasker i samme rennet. Og du store tid, der hadde dei fått att yndlingssafta mi som har vore vekke lenge. Eg kjøpte like godt to flasker.
På heimvegen stoppa vi hos ei "veninne" og var inn og såg på nokre gamle møblar ho har, og der vart vi "pratande" så lenge at eg fekk sjokk då eg kom heim og såg kva klokka var.
Elles i dag har eg gjort ferdig eit lestepar; strikka ei stund, mens eg høyrde bok. Til middag hadde vi fiskekaker frå frysaren, ikkje det mest spennande eg veit.
Ja, dagane fyk av garde anten ein gjer mykje eller lite. Forstår ikkje at vi hadde tid å gå på jobb i gamle dagar.Kva vi finn på i morgon kjem an på vêret.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...