lørdag, september 26, 2015

Dagbok 2015: 26.september

Klokka er ca 22.30, temperaturen er + 9 grader og i dag har vi hatt regnbyger.Det var snø i dei høgste fjella i dag tidleg. 
Elles har det vore ein nokså innhaldsrik dag.
Før middag var vi til Vik og handla. Først var vi innom Europris der eg kjøpte nytt moppeskaft m/mopp og ny skittentøykorg. Nils kjøpte ein stor pose fuglefrø.
På Amfi kjøpte eg skriveblokker og pennar, medisin og mat. Ikkje så spennande. Ikkje trefte vi så mange heller.
Måtte moppe over eit par golv i dag sidan eg ikkje hadde tatt "fredagsvask".
Då vi kom heim steikte vi ferdigkjøpte karbonadar-det vart middagen i dag. Etter pause + kaffi, for Nils på Rjåneset for å fiske. Eg leita fram Jakob Sande-dikt / songar . Eg skal nemleg lage eit songhefte til pensjonistmøtet komande torsdag. Eg var godt i gang då det ringde på døra, og der stod Solveig. Ho hadde seg ein liten handlerunde i Ørsta og stakk oppom. Blomster hadde ho med også.
Vi drakk kaffi og prata, og Nils kom heim att med makrell som ho fekk med seg. Sjølve har vi kjøpt inn kjøtt og kål til årets første fårikål.
Etter at Solveig reiste, har vi sett TV. Syntest det var synd at Eirik gjekk ut av Stjernekamp, men i år heiar eg på Martin. Då blir han sikkert nummer to, slik favorittane mine plar bli.
No må eg tilbake til Lindmo.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...