fredag, september 11, 2015

Dagbok 2015: 11.september.

Klokka er 21.40, og temperaturen ute er + 14 grader C. No er det mørkt ute, det er litt uvant, men elles har det vore ein strålande dag med sol frå klår himmel.
Gjekk og venta på at leigebuaren skulle fare på jobb i dag tidleg, så eg fekk pussa vindua og spylt altanen. Ikkje så kjekt å sende vatn ned i hovudet på folk. Men det varte og det rakk, så eg gjekk i gang. Eg vaskar vindua med mopp og spyler med hageslangen, det er gjort på 10 minutt. Kor vidt nokon vart dynka veit eg ikkje, men då eg var ferdig reiste dei.
Elles gjorde eg litt hagearbeid i dag også, men var litt forsiktig med bøy og tøy. Nils fekk kløyvt kubbane han saga i går, og jammen vart det opp i to sekker med ved. Der står att fem grantre, men dei er utan topp, så eg trur vi skal klare å få dei vekk.
Elles så tok vi ein prat med naboane og Nils var eit ærend nedover.
Etter lunsj la vi oss ut på solsengane og eg sov og las om ein annan. I dag var det skikkelig varmt og godt.
Nils koka sein middag, i dag var det salt lange.
Eg har høyrt nokså mykje på lydboka mi i dag, så det nærmar seg slutten. Strikkar litt innimellom, så eg fekk felt av ein lest i kveld. Det blir tidleg kveld på altanen vår no når sola står lågt på himmelen, og trea i vest er høgare enn før.
Eg synest denne veka har gått uvanleg fort, så det er litt rart å ønske alle GOD  HELG !
I dag er det 9 -11, og 14 år sidan tvillingtårna fall, veka etter reiste vi til Kypros. Vi har ikkje vore i syden sidan.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...