fredag, august 28, 2015

Dagbok 2015: 28.august


Klokka er 20.30, temperaturen ute er ca + 13 grader C og akkurat no er det opplett. Sjølv har eg knapt vore ute for ei dør i dag, men eg har registrert diverse regnbyger.
Før middag bytte eg på sengane, sette på vaskemaskina og vaska alle vaskbare golv, støvsuginga utsette eg til ein annan dag, det får vere måte på reinslegheit. Nils dreiv og flytta vedsekker frå under altanen til inn i boda.
Så fekk han telefon om å kome på Kulturhuset med brosjyrar, og då henta han bøker på biblioteket med det samme.
Eg vart sittande å rippe mens han laga middag. Eg er ikkje betrudd å koke verken fisk eller poteter, det må han gjere sjølv. Eg strikkar mens eg rippar, så det er no ikkje heilt vekkasta.
Vi strekte oss ei stund etter at vi hadde ete, då måtte han ut og fiske, noko eg tykte var heilt unødvendig. Så fekk eg lagt ihop klede, lagt bøker inn på minnepenn til Solveig, og så dusja eg og vaska håret.
Hadde berre så vidt fått på meg kleda igjen då Solveig kom på ein liten visitt. Nils kom heim rett etterpå. Solveig hadde med seg smaksprøver på diverse syltetøy, som sjølvsagt smakte godt. Vi drakk kaffi og prata ei stund, men så reiste ho ut att. Ho må inn hit og handle klede somme tider og så byter vi aviser, blad etc.
No har Nils funne ein fotballkamp, men det kjem vel litt meir lødig prøgram etter kvart, som han også vil sjå.
Ønsker alle ei god helg! Som sagt skal Nils stå på stand frå 11-14 i morgon; eg har enno ikkje bestemt meg for om eg skal nedover. Trur eg må ha meg ein Buddy eg også. I kveld er det premiere på Bølgen på kinoen her, men den kjem vel til å gå ei stund.
Eivind på Kongsberg  har bytta skule i år. No er han ungdomsskuleelev.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...