torsdag, august 27, 2015

Dagbok 2015: 27.august

Klokka er 20.00, temperaturen er + 13 grader C. I dag før middag var det opplett, overskya, og rundt 20 grader.
Vi hadde ikkje noko spesielt på programmet i dag, men eg måtte ein liten tur på butikken.Først måtte eg ta ein telefon eller to for å sjekke opp diverse som har med pensjonistlaget å gjere.
I dag ville eg ein tur på Plantasjen for å sjekke om dei hadde noko spennande, det hadde dei ikkje. Eg ville hatt eit stikkelsbærtre, men dei hadde berre slikt som vi har frå før.
Så var vi ein tur på Amfi, der eg trefte fleire veninner å prate med. Då vi kom heim kokte Nils poteter, og så åt vi spekemat til middag. Eg var ikkje god i ryggen, og det beste eg då kan gjere er å legge meg flat på sofaen med eit godt teppe rundt meg. Med lydbok på øyret er ikkje vegen lang til draumelandet.
Då vi sat og drakk kaffi litt seinare vart det heilt mørkt ute og det kom ei forferdelig regnbyge; eg prøvde å ta bilde, men klarte ikkje å fange KOR gale det var. Det ver ein heil månads nedbør på fem minutt. Så vart det heldigvis lysare etterpå.
I går var eg så elendig at eg "gomla" tablettar. I dag ringde eg smerteklinikken i Volda og fekk time neste fredag.Trudde eg skulle fått time i morgon, men det er vel andre enn eg som treng sprøyter etter ferien.Eg er no ikkje så verst i dag, men så har eg heller ikkje gjort noko.
No har eg site inne på rommet mitt og strikka ferdig eit lestepar mens eg høyrer lydbok på datamaskina. Vil gjerne lese ut den boka eg held på med, for i dag fekk eg melding frå biblio om ei bok dei har lagt av til meg. I morgon er det fredag igjen,  vekene flyg av garde. Laurdag skal Nils stå på stand i Vik, så då får vi sjå kva eg kan finne på.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...