søndag, august 16, 2015

Dagbok 2015: 16.august

Dei gifta seg i 1965, i dag vart dei oldeforeldre.

Klokka har passert 20.00, temperaturen er ca + 18 grader, det har vore ein overskya dag med litt regn av og til. Men så lenge det ikkje er kaldt får det vere greitt nok.
Sidan vi har vore ute i finevêret dei siste dagane, valde eg å få litt orden på huset i dag. Først shina eg opp kjøkkenet og så støvsuga eg teppegolva. Resultatet var ryddig hus og vond rygg.
Middag fann vi i frysaren, og etter middagen måtte eg legge meg på sofaen og kvile ryggen. Eg kan ikkje fordra å vere så pysete, men har ikkje noko val.
Innimellom strikkar eg litt og høyrer lydbok. Nils har drive og smårydda litt både her og der, men vi har på ingen måte bråka og øydelagt helgedagsfreden for nokon.
I dag fekk Rolf (broren til Nils) og Mimi sitt første oldebarn. Det er Kai Tony, eldste sonen til Roar, som er blitt pappa. Han har funne seg ei jente frå Solund. Barnet er ein gut. Det er mange i min generasjon som alt er blitt oldeforeldre. Den tida vi var unge var det "in" å gifte seg tidleg.
I morgon er det slutt på ferien for dei fleste. Ballettskulen startar også, det betyr at vi får besøk av Margrete, som køyrer Amanda hit til Ørsta. Dei øver i dei gamle lokala til Møre tricotasjefabrikk.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...