tirsdag, april 07, 2015

Dagbok 2015: 7.april



Klokka er18.15. Temperaturen ute er + 8  grader C og det regnar.Regn og grått har det vore heile dagen, noko som gjer meg både trøtt og lat. I dag hadde eg tenkt meg til Stryn og kjøpe meg ei bukse, men så var eg innkalt til eit møte...Eg fekk ei anna til å møte i staden, sidan det var eit slikt ulagleg tidspunkt, nemleg frå kl.13-14.
Men først måtte eg på legesenteret for å spyle øyrene, og der var det kjempelang kø. Slapp no til etter ei stund og vart brundig spylt, så no er hørselen så bra som den kan bli utan høyreapparat. Var innom butikken X-tra lekker og fann meg ei bukse og ein topp som eg var rimeleg nøgd med. Ikkje var det dyrt heller, det eg kjøpte.
På heimvegen kom eg på at eg hadde så lyst å sjå Erkegarden før Ørsta.entreprenøren skal gjenopplive den.Men då måtte vi ha mat! Det blei ein litt spesiell og flott hamburger på Raftevoll. 
Eg har sett bilda som Margrete har frå Erkegarden, men hadde sett for meg at huset låg åleine på "stormfulle høyder".  Tilfeldigvis fekk eg auge på det, bak eit vanleg husbankhus. Eg tok bilde frå alle kantar, og tenkte som eg har gjort før, at dette huset skulle vore brukt i ein skrekkfilm før det vart restaurert, for det er verkeleg litt av eit syn. Lurer på kva han har tenkt han som bygde det. Han må ha hatt vyer litt ut om det vanlege. Sjekk vindua og dei spisse takvinklane i stil med fjellet bak.

Vi stoppa på nærbutikken på heimvegen og kjøpte litt småtteri. Så vart det kaffi pluss kvilepause.

2 kommentarer:

solveig sa...

Eg tenkte på ein film då eg såg huset, ein film som må lagast!

torbjørn urke sa...

Eg kjende han som bygde dette huset, eg har og boka om han - det var ein entreprenørtype som seier seks.

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...