onsdag, april 08, 2015

Dagbok 2015: 8.april.

Klokka er snart halv sju. Temperaturen ca + 10 grader ute. Det har vore ein fin dag med sol frå lettskya himmel, men med ein litt kald nordavind.
Nils har styrt med ved i heile dag, så no har han fått kløyvt og rydda bort alt. Eg har styrt med mitt -inne, men tok meg ein pause på solsenga med lydboka etter at vi hadde ete middag.(Salta lange.)
Eg har lagt opp den nye buksa mi, farga håret etc. No har eg vaska og rydda kjøkken og bad. Likar ikkje å reise frå rotehus, sjølv om det berre er for eit par dagar.
Er ikkje heilt i form etter bilturen i går, det er problem å sitte så lenge, så eg er spent på korleis det går når vi skal reise heilt til Solund. Eg får ta med rikeleg med smertestillande.
I morgon må eg ein tur til Vik og proviantere-dvs. kjøpe diverse som vi skal ha med på turen. Det blir ikkje tid til å stoppe verken her eller der viss vi skal rekke ferja på Rysjedalsvika.
Det poppar stadig opp nye blomster i hagen, i dag såg eg at scillaen blomstra på plenen. Og heldigvis fekk Nils vekk veden før heile den plenen er dekt av russeblåstjerner.(Scilla sibirica).

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...