søndag, april 26, 2015

Dagbok 2015: 26.april


Klokka er 20.45, temperaturen ute er + 3 grader C. I dag har det vore bygevêr med vekselsvis regn og sludd. Litt trist at det ikkje vart finare vêr på Amanda sin store dag.
Amanda vart i dag døypt i Kilsfjord kyrkje, og alle fire besteforeldra var fadderar. Det var ei roleg gudsteneste, ikkje så livat som då Eirik vart døypt for tre år sidan, men då var det palmesøndag, og meir folk i kyrkja. Morten Bollerud er eit unikum å ha som organist, i løpet avgudstenesta trakterte han både orgel, trekkspel og piano.
Selskapet vart halde på grendahuset, med veldig mykje nydelig mat. Først koldtbord med alle slags gode rettar, og seinare eit gedigent kakebord. Og slike dagar ønsker ein berre at ein hadde betre plass i magen, men det vart sikkert konsumert nok kaloriar.
Dessverre var det ikkje alle som kunne kome av dei som var invitert. Men gjstane talde minst fire generasjonar, den yngste var berre nokre veker gammal.
Etter selskapet køyrde vi rundt fjorden, så Anne Marie fekk sjå padda - blant anna. Vi ville at Tone og Knut skaulle ta turen også, mens Margrete og Lars inviterte naboar etc. til restefest, men det ville dei ikkje. Vi var så vidt komne heim, då kom dei hit, så dei hadde ombestemt seg. Veldig kjekt at dei kom hit til oss, det er mange og tjue år sidan sist dei var her.
Eg hadde ikkje med meg fotoapparat i dag, så de får sjå på Solveig og Margrete sine bloggar etter bilde, og på FB. Eg synest ikkje det er så kjekt når folk fer og knipsar heile tida mens ein er i selskap, så eg avstod frå å vere fotograf i dag.Elles så vart det både song og musikk av den musikalske familien.Det er berre å sjekke FB.
Takk for ein fin dag, Amanda m/fam !





Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...