lørdag, april 25, 2015

Dagbok 2015: 25.april


Klokka er snart 20.00. Temperaturen ute er +3,3 grader C, og det er skodde, sludd og regn om eit anna. Håper vegane held seg berre sidan vi skal til Straumshamn i morgon tidleg, men det er no ikkje akkurat ute i bushen heller.
I dag har eg vore heime heile dagen, har styrt litt i huset, med matlaging, klesvask og anna. Nils og Anne Marie var ein tur til Vik og til Volda for å handle. Eg hadde lapskausen nesten ferdig då dei kom heim, så det vart relativt tidleg middag.
Så var det kaffi etterpå, som erstatning for middagsluren.
Eg hadde ei lita arbeidsøkt med kakepynting og tilhøyrande oppvask, og no er det snart tid for tømming av oppvaskmaskina. "En husmor har aldri fri", som bestemor Hilda sa.
I dag har Wenche fødselsdag, men ho jobbar med ein tredagars-eksamen så det blir vel ikkje mykje feiring, men neste laurdag har Vebjørn bursdag og to veker deretter er det Eivind som fyller år. Reknar med det blir ei fellesfeiring?
Vi vil i alle fall gratulere Wenche med dagen i dag! Men det blir berre digitale blomster.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 1.mai

  Klokka er no 17.22, temperaturen ute er + 20  grader, og no skin sola igjen etter at det kom regn midt på dagen. Det har vel vore rimeleg ...