onsdag, april 22, 2015

Dagbok 2015: 22.april

Klokka har passert 21.00, temperaturen ute er +8 grader og det blæs og styrtregnar. Har knapt sett på maken til vårvêr, best som vi trur det er sol og sommar, så pøser det ned.
Ja, ikkje at det kom uventa på meg. Eg sa det med det same eg stod opp i dag: No kjem det til å kome mykje nedbør. Kjenner det på gikta så snart det er regn i vente. Men det har gått bra, trass alt.
I dag starta vi heimafrå ca 11.30, ned på Bakkola for å hente songbøker etc, på Kulturhuset og dekka bord m.m., på Amfi og handla litt, heim og åt litt, slappa av litt, før det var tid å stille som billettørar på Kulturhuset. Møtet gikk greitt, og så var det heim att, men først inn på Bakkola for å legge tilbake songbøkene.
Vi fekk ein telefon med det samme vi kom heim, så vi måtte ein tur ut på Berkneset, så vi er nyss komne heim att. Dette er det vi pensjonistar vil kalle ein aktiv dag; men eg hadde i grunnen ikkje rekna med å få gjort stort anna i dag. Referatskriving får vente til i morgon, for no må eg slappe av. Det at eg har tinnitus gjer at eg blir litt susete og sliten i hovudet når eg er i lag med mykje folk. Men det er ikkje så farlig. Nils vikarierer for kasseraren i pensjonistlaget, så han har talt pengar.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...