tirsdag, april 21, 2015

Dagbok 2015: 21.april

Utsikt mot Melshornet og Melsbygda ca klokka 21.

Klokka er 19.00. Temperaturen er 10,5 grader C.Det er overskya, men opplett. Før middag var det fotsid skodde, sola var framme berre nokre minutt. Glad eg var ute i sola i går ettermiddag.
I dag har eg ikkje hatt nokon fast struktur på "arbeidet", men har fått gjort litt av kvart. Mellom anna har eg vaska stuevindua og spyla altanen, det er tredje gongen etter jul, men no kjem det regnvêr igjen, så det er sikkert heilt bortkasta arbeid. Men så tek ikkje heile operasjonen stort meir enn 10 minutt.
Til middag i dag steikte eg småsei av fangsten på sundag. Etter "pausen" var vi ute og prata litt med naboar, det blir meir sosialt i gata no når hagearbeidet tek til.
I morgon er det møte i pensjonistlaget, og då går det meste av dagen med.
Vi må møte opp ekstra tidleg; vi skal ta billettar sidan kasseraren reiser til Holland for å sjå på tulipanane.Derfor må vi ta oss av åresalet også, så vi har nok å styre med. Nils tek seg stort sett av pengane, sidan eg skal skrive referat i tillegg til alt anna. Men eg likar å ha noko å styre med, dei eldste pensjonistane skal sleppe oppgåver.
No har eg stroke kleda eg vaska i går, likar å stryke med lydbok på øyret, men den boka eg les no er latterleg dårleg-snakk om rosa, snakk om språk! Gler meg til å slakte den på digitale media.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...