mandag, mars 30, 2015

Bok nr.28 - 2015: Savner deg.

Savner deg av Harlan Coben (Lydbok-CD) 

Kat Donovan, NYPD-etterforsker, prøver å spore opp en savnet kvinne, samtidig som hun i all hemmelighet forsøker å finne ut hvem som drepte hennes far nesten 20 år siden. En venninne mener hun trenger adspredelse, og insistere på at Kat skal prøve onlinedating. I jungelen av profiler dukker plutselig et kjent ansikt opp. Det føles som om verden eksploderer, og følelser Kat har ignorert i mange år slår henne i hodet. Den som stirrer tilbake fra PC’en er hennes eks-forlovede Jeff, mannen som knuste hjertet hennes 18 år siden. Hun kontakter ham, men han mener fortid bør være fortid. Men slik er det aldri i en bok skrevet av Harlan Coben.
De forskjellige handlingstrådene griper inn i hverandre på de mest urovekkende og overraskende måter, og i likhet med andre Coben-thrillere er dette en bok du leser nærmest i ett strekk.

....................................................................................
Eg har det med å blande saman Harlan Coben og John Hart av ein eller annan mystisk grunn. Derfor vart denne boka med heim, til tross for at eg ikkje er spesielt begeistra for denne forfattaren. Eg synest boka til tider er rett og slett kjedelig, og det har vore mange tilbakespolingar og oppattlesingar fordi eg "dett ut". Så mange unødvendige ord!
Sjølve handlinga, plottet, er i grunnen spennande nok, men det blir for mange digresjonar og forklaringar undervegs at det er lett å miste tråden.
Boka er dessutan langdryg, type slutt som aldri blir slutt. Denne boka likte eg IKKJE.


2 kommentarer:

solveig sa...

Eg likar han. Kanskje fordi bøkene er lettleste på engelsk.

Besta sa...

Ikkje alle bøkene hans er dårlege, og om ein les dei på engelsk irriterer ein seg vel ikkje så mykje over språket?

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...