torsdag, februar 05, 2015

Dagbok 2015: 5.februar

Klokka er 16.40, temperaturen ute er + 2 grader C, og det er overskya.
Eg har ikkje vore ute for ei dør, og ikkje har eg tatt bilde. Eg er litt lei meg for at vi ikkje kunne få behalde det fine vintervêret vi hadde i går.Har ikkje tatt bilde i dag.
Før middag brukte eg ganske mykje tid på å tørke støv og støvsuge alle teppegolva. Av og til må ein berre gjere det skikkelig.(Men det trengst ikkje kvar veke).
Nils var  ute og gjekk tur i lag med Torbjørn. Då han kom heim, kokte han middag. I dag vart det tidleg middag med salta lange, poteter og gulrøter.
Og så vart det siesta på sofaen. Har ikkje bøker att som eg er særlig ivrig på, men har no kome i gang med ei. Har lese så mange gode bøker hittil i år at det vart litt vanskeleg å finne fleire av samme kaliber.
I fjor på denne tid dreiv vi med ved, då var eg i betre form, vêret var fint og vi kunne gjere det vi ville. Eg har nok oppgåver som ventar, men eg trivst best inne i stovevarmen no for tida.
Såg i avisa Møre i dag at dei på Notabene i Volda anbefalte ei bok av Lucinda Riley som morsdagsgåve. Eg blei fornærma på vegner av alle mødrer. Har faktisk lese to bøker av denne forfattaren, så eg veit kva eg snakkar om.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...