søndag, februar 08, 2015

Dagbok 2015: 8.februar

Klokka  er 19.00. Temperaturen ute er + 2,5 grader C. I fjor vinter hasse vi stabilt og fint vêr heile tida. I år har vi nytt vêr kvar dag, og vel så det.
I dag vakna vi opp til nysnø og ganske fint. Nils var ute og mòka, og ei lita stund seinare regna det! Så fekk vi det vêret som eg likar minst av alt, nemlig SLAPS. Så får vi håpe at også det går over.
Eg var like foretaksom før middag, men fekk lese ut lydboka mi, og strikka ferfig eit lestepar. Skal strikke lestar til eg har brukt opp garnet mitt, så kan eg kanskje finne på noko anna.
Nils ville vi skulle ete kinamat i dag, så det blei ein tur til Volda. Det var slutt på lunsjserveringa, så det blei ekte middag, dvs. om lag det samme som vi plar ete, men større porsjonar. Fordelen med å ete der, er at vi får nylaga, glodvarm mat. Og godt var det, men kaffien tok vi heime.
Det har vore ein fryktelig lat dag for meg, men i morgon skal vi gjere nytte for oss, då er det styremøte i pensjonistlaget.
Neste helg blir det samling hos Solveig, både Håkon og Audun kjem heim, og vi skal feire fødselsdagane deira, blant anna.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...