onsdag, november 19, 2014

Dagbok 2014: 19.november

Vi har sola ei stund frå klokka 10 om morgonen, og så kjem den att i 14-tida i Os-skaret og er her i 10 minutt. Ikkje kvart år ein får gjere slike observasjonar.Å ta bilde rett mot sola utan filter, er omlag heilt håplaust-her er ikkje mørkt klokka 14.00 ! 

No er klokka 18.30. Temperaturen ute er ca +3 grader C,  vi har hatt ein fin dag. Og eg har vore inne heile dagen. Rett etter frokost sette Nils i gang med å filetere og male opp fisk, så eg fekk laga fiskekaker, som planlagt. Å lage fiskekaker har eg ei viss erfaring med, men det er ikkje det kjekkaste eg veit. Vi har ikkje smakt kakene enno, for Nils hadde lagt sei i saltvatn i går som vi kokte i dag. Eg et aldri fiskekaker når eg står midt opp i steikinga, då har eg ikkje lyst på. Vi får håpe dei smakar bra.
Etter at eg var ferdig med fiskekakene, rydda eg og shina opp kjøkkenet etc.
Elles har eg ikkje gjort så mykje anna i dag, har hatt ein klesvask å henge ut, og ein å ta inn. Så har eg lese litt og strikka litt. Og dagen er over før ein veit ordet av det, men så er jo dagane ganske korte no for tida.
Vi åt kokt småsei til middag, og det smakte godt.
Eg har ikkje tenkt så mykje på jula enno, men på butikkane har det vore "julestemning" lenge. Bildet under tok eg med den nye mobilen på Lefdal sist mandag, dei som ser godt har vel observert juletreet.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...