onsdag, april 09, 2014

Dagbok 2014: 9.april

Klokka har passert halv åtte, det er + 12 grader, sol og nydelig vêr ute. Det slår aldri feil at det skin opp dei dagane vi har møte i pensjonistlaget, for det har vi hatt i dag.
Nils for på sjøen tidlig i dag, men kom heim i god tid før vi skulle ned og stelle til på Kulturhuset. Eg vaska håret og shina meg opp, så var det gjort.Vi har god rutine i dekking og serviettbretting, så arbeidet går greitt unna.
Vi fekk oss ein bra pause før vi skulle ned igjen.
Møtet begynte klokka 16, og var ferdig då klokka var vel 18, så det var ikkje av dei lengste vi har hatt. Ikkje så mykje program i dag, men allsong og trekkspelmusikk, blant anna. Blir ikkje så langt referat eg skal skrive denne gongen. Men det blir i morgon.
I morgon har Nils time hos fastlegen klokka 9.00, så då kjem vi sving relativt tidlig.
No driv eg og rippar bøker som eg fekk på biblio i dag, alle tre heilt nye, og alle er krim.Eg er rimelig lei av krim, men det er snart ikkje anna å få tak i på lydbok. No skal eg gjere meg kjend med Lofot-krim av Frode Granhus.
Ei av venninnene våre i Laget gav oss påskepresang i dag:


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...