onsdag, januar 01, 2014

Dagbok 2014 : 1.januar. Godt nytt år.

Dette bildet frå nyttårsnatta i Ørsta er det ein nabo på andre sida av vegen som har tatt, derfor viser heile huset vårt.
 
Klokka er 18.15, temperaturen ute er + 6 grader og det regnar litt. Før middag var det opplett og tørre vegar. Nils ville gå ein tur, men eg var frostig og urven, så eg orka ikkje. No har han vore ute og gått i mørkret, mens eg har styrt litt i huset. Eg er glad for at det er slutt på jula og helgedagane, likar kvardagar betre. Dei som må begynne på jobb igjen ser kanskje annleis på det.
Nyttårsafta i Ørsta vart feira med meir rakettar enn nokon gong. Eg synest det er greitt å skyte litt ved midnatt, men her var det som å vere i full krig frå tidlig ettermiddag. Og det var ikkje måte på kor det small. Vi måtte skjerpe oss for å få høyre kva som gikk for seg på TV.
Nils og eg var her "to-eine", som han seier, og hadde det rolig og bra. God mat og mykje TV. Som sagt hadde vi pinnekjøt m.m. og i dag åt vi restar. Trur det blir ei stund før vi får lyst på meir av det slaget. No gler eg meg til vanlige dagar med vanlig mat, og så skal eg sjølvsagt trimme meir, og ete mindre. Kven skal ikkje det, akkurat no?
Nils har snakka med systra si i telefonen i dag, elles har vi ikkje hatt kontakt med nokon anna enn på FB. Rasmus ringde i går kveld, det går bra med han, men han sit no der! Han ser fram til at han skal skifte gips.
Eg er enno ikkje ferdig med boka mi, det har blitt mykje TV no i jula, og tilsvarande lite lesing.
I dag kan vi gratulere nyttårsbarnet, Magnus, med 19 årsdagen !


Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...