søndag, november 17, 2013

Dagbok 2013: 17.november.

Klokka er snart 18.00. Temperaturen er vel 4 plussgrader, det er overskya, litt regn, men elles ikkje noko dramatisk.Her på Vallabøen har vi ikkje merka anna av styggevêret enn nokre vindrosser i går ettermiddag.
Før middag var vi ein tur ut på Rjåneset, Nils ville ause båten.Eg var med for å gå på stiane og vere ute ei lita stund. Eg likar å sjå utover sjøen. Litt rart å sjå på dei små øyane på bildet over, og vite at djupt under havbotnen går tunnelen vi køyrer når vi skal utover. Øyane heiter Yksnøy og Eika. Nils er ofte og fiskar i dette området.
Denne fiskebrygga vart øydelagd i stormen Dagmar for snart to år sidan, no har dei begynt å reparere den. Der er ei til slik brygge, som gjer at rullestolbrukarar også kan komme seg ut for å fiske.
Det har kome nysnø i fjella igjen sist natt. Liadalsnipa er eit landemerke som vi kan sjå frå mange stader her på Søre Sunnmøre.
Då vi kom heim varma vi middag frå i går, og det smakte himmelskt.Etterpå måtte vi ha pause.
Innimellom har eg baka seks Ingers brød. Brødbaking passar å ta slike dagar då ein held seg heime.
No har Nils tatt ein tur ned i hamna for å sjå etter sild....
 

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...