torsdag, november 28, 2013

Dagbok 2013: 28.november.

KLokka er 18.45, temperaturen er + 3grader C og det er vått og mørkt ute. Liknar ikkje mykje på førjulsvinteren i fjor.Då skein sola i fjellet nesten kvar dag.
I dag hadde eg time hos tannlegen klokka 10.45, og der kjem ein alltid inn til rett tid, eller litt før. Det var fort gjort i dag også, to røntgenbilde og pussing av tannstein, same procedure as every year.
Var heimom ein liten tur, før eg skulle på styremøte i pensjonistlaget, på den tida gjorde vi alt klart til middagen, så det skulle vere lettvint når vi kom heim. I dag skulle vi ha spekesild.
Kom fram på Carlo spekesild ein dag vi var innom Spar. Dette er verdens beste spekesild, har ein smakt denne vil ein helst ikkje ha noko anna. Det er ikkje så ofte vi finn den på butikken, for den står seg ikkje evig. Dei har også kryddersild frå same fabrikant , den er i blå boksar. Silda er ikkje direkte billig, men den smeltar på tunga. Faren er at ein kan kome i skade for å ete for mykje. (Det gjorde eg ein gong). Vi hadde mandelpoteter og kålstuing til. Eg plar av og til seie at eg trur vi er siste generasjonen som et spekesild, vi er van med sild frå barnsbein av, og eg har alltid likt det.
Møtet eg var på varte ikkje så lenge, så vi var heime før klokka 14.00, då hadde vi handla litt på Kiwi på heimvegen.
Etter middag las eg ut og blogga om boka er har lese siste dagane. Den kan de lese om i det førre innlegget mitt.
No har eg shina opp kjøkkenet, så har eg berre eit par golv å vaske i morgon. Det gjeld å spre arbeidet ut over heile veka.
No skal Nils sjå ein fotballkamp som går i Tromsø. Einar er der for å heie på Tottenham, som har vore favorittlaget hans sidan han var liten.Eg skal strikke lestar.
Eg ser at mange tener pengar på bloggane sine. Siste veka har eg reklamert for Janus-utsalet i Volda, Gåvebua i Ørsta og for Carlo sild. Eg vil berre gjere merksam på at eg ikkje er sponsa.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...