tirsdag, oktober 29, 2013

Dagbok 2013: 29.oktober

Klokka er snart 19.00. Temperaturen ute er + 5 grader og i dag var det kome snø i fjella igjen. Det har vore nokre regnbyger i dag også, men ikkje så mange.No er det stupmørkt ute, bilda tok eg før mørket kom.
I dag før middag fekk eg gjort ganske mykje i huset, før vi var ein liten tur nedover. Sjølv om vi berre er to er det litt av kvart som skal gjerast. Hadde nokre små nødvendige ærend, men var heime att før klokka 13.00. Vi hadde relativt tidlig middag sidan vi hadde restar frå i går.
Har styra ein del med klesvask i dag, ikkje at det er noko arbeid i og for seg, men ein skal no både henge ut og legge i hop m.m.
Begynte på boka til Øystein i går, og har lese litt i dag også. Har lese ca 100 sider til no. Boka er lettlesen og fengande, så det er vanskelig å legge den frå seg. Stussa då eg såg kva bøker som var nominert til Brageprisen, det er i alle fall ikkje dei bøkene som har fått mest merksemd siste året!
Nils skal på møte klokka 20.00, så då får eg huset for meg sjølv og kan lese bok utan å føle meg "uselskapelig". Og utan å ha TV i bakgrunnen. I morgon tidlig skal Nils ut og fiske, då har eg planar om å ta "fredagsvasken". Og slik går no dagane.....
 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...