lørdag, oktober 12, 2013

Dagbok 2013: 12.oktober

Klokka er 18.30, temperaturen ute er + 7 grader C, og det har vore ein strålande dag  med sol frå skyfri himmel. Fine haustdagar er nydelig, men skulle gjerne hatt fleire slike mens det enno var varme i lufta.No har sola gått ned her hos oss oh ein halv måne er å sjå i sør-aust.
I dag var vi ein snartur nedover og handla, men det var tidlig på dag. var innom biblio og henta ei bok som dei hadde lagt av til meg. Gler meg til å lese noko anna enn krim.
Då vi kom heim gikk vi ei trimrunde rundt i nabolaget før vi gikk i hus. Nils laga ein rett som han kallar plukkfisk, mens eg rippa den nye boka og strikka. Her går det i lestar! Etter ei god pause-eg kom endelig imål med boka eg har halde på med lenge- var eg ute i hagen og klipte ned staudene. Sant å seie er det andre gongen i haust. Klipte dei ned så tidlig at dei vaks opp att! Det som står att no er å klippe greiner og kvistar av trea, men vi ventar til lauvet er borte.
Solveig og øystein er tilbake frå Irland og i morgon kjem Margrete att frå Kr. sand.Så er det full rulle fram til juleferien. Har sett både kakemannar, julebrus og peparkaker på butikken. Vi skal bli bra lei av julevarene før jula kjem !
I kveld er det både "Stjernekamp" og "Skal vi danse", så det blir litt switching og litt opptak, for å få med seg alt.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...