tirsdag, juli 16, 2013

Dagbok 2013: 16.juli.

Klokka er 18.30. Temperaturen er + 13 grader C, det er skodde og regn. Nokså normalt julivêr i Ørsta. Litt surt for folk som skal feriere heime, ikkje så farlig for oss som har ferie heile året.
I dag reiste gjestane våre, og vi hadde eit par timars arbeid med å shine opp att huset. Har ikkje brydd meg med vasking og støvsuging mens vi har hatt besøk. Det vart tomt i huset etter at dei for, så då er det greitt å ha noko å henge fingrane i. Fekk melding i 18-tida, då var dei komne fram til Hunderfossen der dei skulle på show i kveld.
Rett etter at vi var ferdige med oppryddinga, ringde kusina mi frå Skedsmokorset og vi hadde ein lang, hyggelig prat. Ho sa at dei hadde "lysegrått" vêr, noko som eigentlig er ganske deilig. Lettskya, opphald og mildt. Dei har vel om lag same vêret på Hunderfossen.
Til middag i dag vart det restar frå i går.Etter avslapping og kaffi måtte Nils stad og prøve om makrellen var komen. På terminalen fekk han tre makrellar og ei sild, som eg skal koke no, og som vi skal ete kalde i morgon. Back to normal! med andre ord. Same korleis det er, så er sommaren kort og ein får nyte den som ein kan anten ute eller inne. Vona er at det blir bra til helga når det skal vere Malakoff-festival- eller kva det heiter. Barnebarnet Eirik skal spele med bandet sitt "Lommerosk" i år. Det er første gongen dei er med.
God tur heim.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...