torsdag, mars 28, 2013

Dagbok 2013: 28.mars.

Klokka er  23.30. Temperaturen ute er minus 2,5 grader C. Og så vidt eg kan sjå er det delvis skya, såg i alle fall månen bak ei sky. Korleis veêret har vore her i Ørsta i dag, kan eg ikkje uttale meg om, for vi har vore på Hareid det meste av dagen. Då vi kom heim att i halv ni-tida såg det ut som det hadde kome litt snø mens vi var vekke. På Hareid var vêret delvis skya, med litt sol inni mellom.
Det var Solveig sin ide at vi skulle kombinere påsketreff og bursdag. Ho stilte med herlig lammelår til middag pluss diverse dessertar. Mitt bidrag var tre kaker. Som alle forstår er det skikkelige etegilde når familien vår samlast. Det er greitt for alle-med unntak av meg. Vi prøvde alle å ta bilde med mitt kamera, men ikkje så mange av bilda vart vellykka. Det vart også tatt bilde av bursdagsbarnet, mykje mot min vilje. Eg vil gjerne halde på illusjonen om at eg framleis ser ung ut-der er grenser for kor mange eg klarer å lure utanom meg sjølv.
I alle fall var det kjekt å treffe alle ungdommane i huset, det er ikkje så ofte vi ser dei. Audun reiser tilbake til Oslo i morgon. Han er snart ferdig med 4 av5 studieår. Einar var berre så vidt innom, han var på jobb i dag.
Då vi kom heim vart det ikkkje så mykje tid med dataen før eg måtte sjå andre og siste episode av krimmen frå i går. Likte betre andre episode enn den første.
Takk til alle som var med på å gjere bursdagen min til ein god og hyggelig dag. Får veldig mange helsingar på FB, og det er kjekt. Andre har ringt eller sendt sms. Dei som ev.har ringt og ikkje fått svar, får ta det att ein annan dag.Vi har ingen spesifikke planar, men vi kjem no til å komme oss ut litt om vêret er bra.
Fortsatt GOD PÅSKE

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...