fredag, februar 22, 2013

Dagbok 2013: 22.februar

Klokka slo akkurat seks (18), temperaturen ute ligg på 0 grader , det er klårt og fint, berre lette skyer.
I dag hadde vi ikkje så mykje på programmet, men vi hadde eit ærend på apoteket, så det vart ein liten tur på Amfi, der vi trefte mange vi kjende, som vanlig.
Då vi kom heim, var det altfor fint til å gå i hus, så vi gikk ein tur den vanlige ruta. Eg hadde med meg kamera for å øve meg, men bilda vart nokså ubrukelige, trur det har noko med sola å gjere.Bildet over viser byggeaktivitet i Millionærsvingen. Ein annan stad var det ein mann som saga sund graner til ved etc. så vi fekk ei kjensle av vår etter ein lang og stilleståande vinter.
Heime att vart det ein kaffikopp og ei brødskive, så middag har vi ikkje hatt enno. Eg har slappa av med lydbok på sofaen. No skal eg gjere ferdig noko "kontorarbeid"; det er tid for årsmøte i pensjonistlaget i veka som kjem, og det følgjer litt arbeid med. Så blir det vel TV og strikketøy resten av kvelden.
I dag fyller barnebarnet Audun 23 år, han held framleis til i Oslo og studerer jus. Han har nylig vore til Cuba på studietur.
Vi gratulerer Audun med dagen og ønsker alle ei god helg.
Audun til høgre.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...