mandag, juli 16, 2012

Vêrmelding 16.juli - 2012

Klokka er snart 19.00. Ute har det vore overskya i heile dag, men stort sett opplett. Temperaturen er no + 14   grader C.
Vakna stil og støl i kroppen, og fann ut at eg fekk prøve samme "medisin" som forrige mandag. Eg sette i gang med å vaske ned gangen og vindfanget. Det gikk for så vidt bra. Å vaske er ikkje så stort problem, for eg brukar mopp til det meste. Meir arbeid er det å plukke ned frå veggene og få alt på plass etterpå. 
Etter at eg var ferdig, laga Nils middag, dvs. at han steikte fiskekaker og koka poteter. Så vart det ei lang stund på sofaen -rett ut. Når ein ikkje kan sitte, må ein ligge. Så enkelt er det!
No i ettermiddag har eg stroke ein haug med klede, og hengt opp ein klesvask og anna småtteri. Ikkje så veldig spennande program akkurat, men slik må det vere akkurat no. Rasmus og fam. er på tur på Sørlandet, og i kveld er det show i dyreparken i Kristiansand. Der er dei vel stort sett kvart år, men Ingar er liten enno, så for han er det ekstra spennande, han hugsar vel ikkje så mykje frå i fjor. Veit forresten ikkje om dei var der då. Håkon er i England på fotballtur med Hødd. Snart er det Dana-Cup for Eirik og Norway-cup for Olaug, så dei unge er på farten. 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...