fredag, juni 22, 2012

Vêrmelding 22. juni - 2012

Klokka er 11.30, temperaturen på trappa er +25 grader, og utan eit vindpust kjennest det veldig varmt ut.Det er ikkje heilt klår sol, så eg har ein mistanke om at det kan kome regn seinare på dagen. 
Eg har ikkje gjort det skapte grann, så langt;  hadde tenkt å vaske ned soverommet, men kan no ikkje bruke ein slik dag til det ! 
Nils driv og klipper plenar. Hadde meg ein liten fotorunde ut gjennom gata, for å forevige at ein nabofamilie som har budd her like lenge som vi flyttar. Dei er begge opprinnelig frå Nord- Norge og no flytttar dei nordover igjen, sidan begge døtrene har busett seg der.Huset er selt til ein som har vakse opp her på Vallabøen. Ein ny generasjon etablerer seg rundt omkring.
I hagen har bestemor Hildas valmuar sprrunge ut for fullt, vi har mengdevis av dei, og no må vi snart gjere alvor av at nokre av dei får flytte heim til Eid.Iris har vi fleire stader i hagen.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...