torsdag, juni 21, 2012

Vërmelding 21.juni - 2012

Klokka er no19.45. Temperaturen i skuggen er +21 grader C, og veret er strålande.
Dette blei ein heilt uventa "bonusdag" for meg, og eg har vore ute om lag heile dagen.
Det første eg gjorde etter frokost, var at eg laga ei rabarbrakake, hadde renska og delt opp rabarbraen på førehand, så det var ikkje så mykje arbeid.
Nils og naboen hadde planlagt eit felles prosjekt,og det var at dei skulle hente singel til tuna våre. Nils ordna med tilhengar m.m. og dei for av garde. Det var 2 lass, 1 1/2 til naboen og 1/2 til oss. Det minkar oppe ved vegen, så vi trong litt påfyll. Så vart vi bedne på formiddagsmat hos naboane, og der sat vi ute og kosa oss ved hagebordet. Dei har ein koselig uteplass. Eg går frå det eine gjestebodet til det andre og snyltar.
Fekk renska ferdig blomsterbeddet mitt etterpå-måtte gi opp på grunn av knott ein kveld før.
Mesteparten av ettermiddagen har eg lege på altanen og "lese" lydbok. Det var ein fin bris og ikkje for varmt.
No har vi nettopp ete middag, det vart steikt sei i dag. Ute skin sola framleis, og hadde eg ikkje vore så mett skulle eg ha gått ein tur.
Då vi kom heim i går fann vi ei lita søt potterose på trappa, men ikkje kort e.l. så vi veit ikkje kven som er givaren.Viss nokon har sett den som var her med rosa, må dei vere snille og seie ifrå.
Turen til Torheim i går, var ein typisk impulstur og ikkje planlagt. Eg hadde ikkje sett så mykje på klokka heller, så vi var litt seine. No skulle dei ha tre veker ferie der ute. I eit av programma "Grønn glede" er der ein frekvens frå dette gartneriet.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...