onsdag, april 25, 2012

Vermelding 25.april 2012

Klokka er no ca 20.30. Temperaturen ute er +7 grader C. Dagen starta med sol og strålande ver, men etter kvart skya det over, og no i kveld kom det litt regn. At veret skiftar fort er vi vande med, særlig i april.
På føremiddag gikk eg her og surra, og fann så ut at eg like godt kunne lage nokre fiskekaker av resten av den oppmelne fisken i kjøleskapet. Det var litt meir enn eg hadde tenkt, men eg kom i mål før vi skulle møte på samfunnshuset klokka 12.00 for å dekke borda.
Då det var gjort, hadde vi ei lita pause før vi skulle møte opp att klokka 16.00. Pausen brukte vi m.a. til å ete fiskekaker, og eg fekk meg ei lita stund med lydboka.
Pensjonistmøtet i dag var veldig vellykka, slik eg ser det. Ein ung gut frå musikkskulen kom og spela fiolin, og det var vakkert å høyre på. Gunnar Ellingsen viste bilde og fortalde frå Svalbard, og etter mi meining var det veldig interessant og bilda var nydelige. No skal eg skrive referat frå møtet, så eg får begrense meg her.
Fekk med meg den siste Mo Hayder-boka heim før middag, rippa den plata som mangla forrige gong, og leverte boka tilbake i kveld.Så no er eg sterkt frista til å ta den i staden for "Englemakersken".
I dag fyller Wenche på Kongsberg år og vi gratulerer så mykje. Om ei veke har Mellombror bursdag og 14 dagar deretter er det Storebror sin tur. Har oppdaga at nesten heile storfamilien har fødselsdag på samme vekedag. I år er det onsdag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...