tirsdag, mars 20, 2012

Vermelding 20.mars - 2012

Klokka har passert 16.00. Ute er det overskya,regn og + 7 grader C. Det blæs litt også. Det einaste positive eg kan sjå med dette veret, er at snøen blir borte igjen.
I dag steikte eg ein porsjon til med krumkaker, denne gongen brukte eg oppskrifta "eggenes vekt"-og det gikk bra.
Så har vi vore på Seniorkino og sett filmen "Into the White" - det var ein bra film, slik som eg trudde. Har lese så mykje om filmen og sett klipp, så den baud ikkje på så mykje overraskande. Det som eg syntest var fint, var at den var så balansert, vi fekk like mykje sympati for tyskarane som for engelskmennene. Filmen ville vel først og fremst vise at det er sjølve krigen som skaper fiendar. Soldatane som møttest på jakthytta kunne vore gode venner om det ikkje var for krigen.
Neste seniorkino blir rett over påske, då skal vi få sjå ein heilt ny film som enno ikkje har hatt Norges-premiere. Filmen er britisk og heiter "The Best Exotic Marigold Hotel" . Kinosjefen har sett den, og syntest den var veldig bra.
Seinast i dag møtte eg ein yngre handikappa mann som ikkje kjende til tilbodet om seniorkino. Eg veit ikkje kor mange gonger eg har skrive om dette tilbodet i avisa og presisert at seniorkino er for ALLE som har høve til å gå på kino tysdagar klokka 13.00, - vanlegvis ein gong i månaden.
Vi har ete middag, greitt å ha restar etter i går sidan vi var ute på rek. No er det pause ei stund, men vi har meir å gjere i dag.
Søskenbarnet mitt i Innvik fyller 74 år i dag, og vi gratulerer! Sende ei melding på mobilen, men veit ikkje om han er AKTIV mobilbrukar. Har oppdaga at mange eldre brukar mobilen berre til å ringe med.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...