lørdag, mars 17, 2012

Vermelding 17.mars - 2012

Klokka er snart 15.00. Temperaturen ute er + 9 grader C, og det er fint, lettskya ver. Sola var framme såpass lenge at eg fekk hengt ut sengkleda, og så får vi håpe det held seg opplett ei stund. Vi har nettopp ete oss stappmette på Taco, så er orkar ikkje å gjere noko på ei stund.
Før middag var vi tur til Vik, eg måtte innom biblioteket og garnbutikken, og så er det alltid noko vi treng av mat. Etter at vi hadde ete var eg ein tur rundt huset for å sjå etter vårteikn, men det var ikkje mykje eg fann. Skulle lage ein liten kollasj på Picasa, men plagdest litt før eg fekk det til; slik er det når det går ei god stund sidan ein har brukt programmet. Eg gløymer i alle fall fort. Kollasjen vart ikkje som han skulle i alle fall.
Nils har ein god del stein og rusk som han må ordne opp i, det var dei som la ned fiberkabelen som grov ei grøft, og der poppar det opp massevis av stein. Elles er det mykje løkblomster på gang, men berre snøklokker og krokus har begynt å blomstre.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...