torsdag, januar 19, 2012

Vermelding 19.januar 2012

Klokka er snart 15.30. Ute snøar det akkurat no, og det tek til å mørkne. Då eg tok bildet for vel 1/2 time sidan, var det opplett og lyst. Det er meldt at det skal bli kaldt, så eg håper vi får litt snø først. Akkurat no er det+ 1 grad C.
I dag var eg først til frisør og fekk klipt og farga håret. Det var på tide!
Etterpå var vi på biblioteket der eg fekk henta dei tre MP-3 platene med "Min kamp 6 ". Fekk to lydbøker med Einar til jul, som eg ikkje har fått til å spele av med det utstyret eg har tilgjengelig. Den gamle walkman-en min greidde eg å finne att, men ikkje å få lyd i. OK. Eg hadde sett at dei hadde slike på El-kjøp, men den sorten dei har no, spelar ikkje MP-3-plater, berre CD. På Lefdal hadde dei ikkje sorten. Dei unge mennene eg prata med begge stader, syntest det var rart at eg ikkje fekk spele platene på PC-en, og det syntest eg i grunnen sjølv også, så då eg kom heim la eg Knausgård inn i laptoppen. Og der var det lyd! Så prøvde eg den stasjonære- og der var det lyd! Så prøvde eg boka eg hadde fått av Einar. Og der var det lyd! Så kva eg gjorde gale sist eg prøvde, veit ikkje eg. Eg hadde i alle fall på høgtalarane. HEILT sløv er eg ikkje. Men problemet no er at eg ikkje har peiling på om eg kan få lagt spora inn på den vesle MP3-spelaren. Får i alle fall ikkje til å gjere det på samme måte som eg plar.Viss ikkje må eg sitte framfor datamaskina og høyre heile boka, og det er litt drygt.
I dag har vi ikkje laga oss middag, men ete smørbrød med heimelaga fiskepudding, reker og majones.
I dag fyller Øyvind på Eid 19 år og vi gratulerer så mykje med dagen!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...