onsdag, desember 21, 2011

Vermelding 21.desember - 2011


Klokka er no13.15.Temperaturen er minus 1 grad og det er lettskya, fint ver. Det øvste bildet er teke frå altanen vår i 10-11-tida, det nedste frå parkeringsplassen ved Amfi ca 12.30. Der ser vi godt kor langt ned sola rekk, men no kjem ho nærmare oss for kvar dag.Eg har sjekka på data, og funne ut at sola skal snu i morgon tidlig klokka 5.30. Tidspunktet for "solsnu" varierer frå år til år.
I dag tok vi oss ei runde og handla mat, først på Rema 1000, og etterpå på Euro-Spar. Lenge sidan eg har vore inn på Spar, der vi alltid handla før, men det var kjekt å vere der igjen. Vi henta også pakken frå Rasmus. Spar har nemlig "post i butikk". No skal vi få på plass all maten, pakke opp kassa frå Rasmus og fordele pakkane på tre familiar. Margrete kjem innom i morgon og hentar sine, resten blir med til Hareid julafta.
Dessverre skal det visst kome regn og mildver til jul,det har alt begynt å skye over, hadde vore kjekt om vi kunne fått hatt det slik som det har vore siste dagane.
Her i huset er det ikkje antydning til stress. Skal vaske og støvsuge og pynte litt.Det er alt som står att.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...