fredag, oktober 28, 2011

Klokka er 15.00, temperaturen er + 10 grader C, og akkurat no er sola framme - så vidt det er. Elles har det vore både regn og vind i dag, særlig då vi var i Volda ein snartur, før vi var på diverse butikkar her i Ørsta.Bildet er frå småbåthamna i Volda.
Denne veka har vi vore mykje på farten, og i dag måtte eg berre på biblio igjen.Fekk med meg tre nye bøker så då har eg ei stund. Var innom El-kjøp for å sjå om dei hadde noko som likna på MP3 spelaren min, men det var fåfengt. Derimot hadde dei fått ny forsyning av gammaldagse Walkmen; det viser seg at mange som les lydbøker foretrekker dei. Ikkje var dei dyre heller.
Mat kjøpte vi på Rema 1000 i dag, folk seier at der er billegare enn på Coop - eg er analfabet når det gjeld prisar. Men kaffi kjøper vi på El-kjøp. Løfbergs Lila er både billig og god.
I dag kjøpte vi også Sunnmørsposten, for å lese om "Bokbadet" som skal vere på biblioteket på Spjelkavik filial av Ålesunds-biblioteket 12.november. Første gjest er Øystein Orten. Biblioteksjef Mariann, min gamle studiekamerat, vil slå eit slag for forfattarskapen til Øystein, og særlig boka Sjabervik.Det hadde vore artig å vere der.
I dag fekk eg støvsuga "heile huset" før vi for nedover, så no kan vi ta helg.
Ønsker alle som les dette, ei skikkelig god helg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...