onsdag, september 07, 2011

Vermelding 7.september- 2011

Klokka er snart halv sju, temperaturen er +11 grader C, og det regnar som aldri før. Ja, nesten to dagar med fint ver var no betre enn ingen ting. Fordelen med å bu høgt oppi bakkane er jo at vatnet renn nedover og ut i sjøen, så der er vi heldigare enn dei som bur i flate austlandsbygder.
I dag vaska eg og styrte litt i huset før det var møte på Bakk-Ola klokka 13.30. Møtet var kort og greitt, så no står det berre att å skrive eit lite referat.
Middagen hadde eg gjort klar før eg for, så det var berre å koke mandelpoteter etter at vi kom heim. 
Nils var ein tur fram på " fabrikken sin" mens eg var på møte. I morgon skal han møte som vara i kommunestyret. Slik det ser ut for SV på landsbasis er det ikkje stort håp om å få inn så mange denne gongen.Men dei står på.
Nils har drive i to dagar, minst, og rydda i garasjen, bygd hems, saga opp div.fjøler til ved etc.etc. Og så har han rydda i fiskesakene sine som ligg på benken. Her ein dag var vi innom Gjenbruk og då fann han to måleinstrument som truleg har vore i ein båt. No kan han måle både lufttrykk, luftfuktigheit, temperatur og "you name it". Barometeret viser også kva ver vi kan vente oss, så no blir yr.no heilt overflødige.No vart det nesten lyst ute, så det er håp.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...