fredag, september 23, 2011

Vermelding 23.september 2011

Klokka er 17.30, temperaturen er +10 grader C, og det ser ut som om det kan lette opp. I går kveld regna det så voldsom at eg trudde aldri det kunne slutte . Nils for akkurat av garde på møte i  "Småbåthamna ......"eitt eller anna. Saka er i alle fall at det skal byggast ei ny brygge der båten vår ligg.
Dette  har vore ein sløv dag. Eg sov dårlig sist natt p.g.av at eg fekk ein grusom tinnitus fordi der var slik gjenklang i rommet der vi hadde møte i går.
I dag har eg stort sett berre vaska litt til helga, og så har eg tatt eit par telefonar og skrive nokre mailar. Fekk mail frå Kinosjefen seint i går kveld om at vi ikkje kunne ha Seniorkino på tysdag, som planlagt, for kinolerretet skulle skiftast. Eg hadde alt sendt omtale til avisa, så eg vart litt febrilsk. Men ein mail til redaktøren ordna det slik at han endra datoen. Så kunne eg slappe av, og krysse fingrane for at alt går bra til slutt.
Nils koka lange til middag i dag, og det smakte fortreffelig etter så mange fiskelause dagar. Hadde meg ei lita stund på dagsenga også-med lydbok. Og så har eg begynt på enda eit lestepar.
Fekk nettopp melding frå Solveig om at dei er vel framme i Oslo. Øystein skal springe Oslo maraton på sundag.
Så vil eg ønske alle ei god helg!  Om ei veke er det haustferie, og då ønsker vi oss DET kjempeveret !
Endelig blomstrar clematisen. Men han er om lag 1/4 -part så stor som han plar vere. Vi har to andre som enno ikkje har klart å kome med blomster - men det kan bli fint i oktober. Gir aldri opp håper om at sommaren ein gong skal kome.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...