lørdag, september 10, 2011

Vermelding 10. september 2011

 Klokka går mot 19.00, og helgefreden held på å senke seg. Det har vore ein fin dag med ganske mykje sol, men no er det overskya. Temperaturen er + 16 grader C.
I dag skulle Margrete og ungane på tur i Ørsta, og Nils vart med dei fram på Vallasetra, mens eg skulle slappe av på altanen.Det vart altså inga tindebestigning i dag. Middagen gjorde eg klar først. Lettvint mat, pølser og heimelaga stappe + dessert.
Men så er ein slik laga at når ein ser sola, så strøymer enrgien ut i armar og bein, så eg sette i gang med å skifte på sengane, vaske klede, henge opp klede osv. Ja, eg skal ikkje overdrive, eg fekk tid til lydboka mi også.
Etter at gjestane for, rydda eg opp litt, og Nils klipte plenen, så no er vi snart klar for "Skal vi danse" og anna lett underhaldning på laurdagskvelden. Håper vi får like fint ver i morgon.
Bildet: Eg har høyrt namnet "Nøken jomfru" på desse krokusliknande blomstrane. Eg har forvist dei ned til denne steinen, fordi dei kjem med store blad tidlig på året- men blomstrar ikkje før om hausten. Derfor er dei ikkje så kjekke å ha i bed. Blada har eg fjerna,  blomstrane kjem uansett, men er sterkt prega av regnet. Og så har dei fått godt selskap av skvalderkål.Ja, ingen ting er som det skal vere ettter denne våte sommaren.
I dag kan vi gratulere Leon Roald med dagen!

1 kommentar:

arieldog sa...

Kanskje vel vi ein tind i Ørsta neste gong! Takk for bevertning!

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...