torsdag, april 28, 2011

Vermelding 28.april - 2011

 Klokka er snart 18.45, temperaturen er+ 13 grader og det er litt vind. Hadde gleda meg til ein nydelig solskinnsdag etter at eg måtte vere inne heile gårsdagen, men det er først no det er skikkelig fint ute. Har lagt på solsenga og lese lydbok aldri så lenge.Les ei veldig spesiell krimbok som heiter Den siste gode mannen. Nils og Hassan reiste ut for å sette teiner; Hassan har så lyst på krabbe.
I går var vi altså på Seniorkino og såg "Kongens tale"-ein fantastisk film. Dei som ikkje har sett den, må gripe første høve.Vi var ikkje mange, dei fleste hadde vel mest lyst til å vere ute i fineveret, men eg synest det er viktig at vi støtter opp om dette tilbodet, så vi ikkje misser det. Når hausten kjem set vi sikkert pris på eit par timar i konosalen i staden for å sitte under rulletrappa på Amfi.
Etter filmen var det ekstraordenært styremøte på Bakk-Ola i samband med jubileet på tysdag. Eg tok på meg å skrive og trykke opp eit par songar. Slike songhefte har eg laga ørten av i lærartida mi, men då disponerte eg kopieringsmaskin og diverse bøker og permar der eg fann høvelige illustrasjonar. På data finn eg mange fine bilde, men dei er i fargar, og vi skal trykke opp i svart/kvitt. Er det nokon som veit om ein stad på nettet der eg kan finne meir enn på Word, så kom med det.
Vi strevar med å få "unge" medlemmer til pensjonistlaget, med unge meinest her folk rundt 70-årsalderen. Vi treng folk som kan gjere ein jobb for laget, slik eg gjer no, så blir det vel vår tur å slappe av når vi blir gamle nok. Eg er glad så lenge eg er blant dei "unge",og blir sett pris på som aldri før.
Har hatt nokre dagar med vond verk, men er bra i dag. I går verkte eg nesten over alt, og hovudet var som ei blykule. Eg trur eg er forkjøla, men har ofte slike små "forkjølingar", så eg lurer på om det kan vere allergi.
I dag har eg imidlertid vore i fullt arbeid; har laga fiskekaker og vaska golv m.m.
Nils har jobba ute i hagen. Leigebuaren vår er så glad i blomster og har så lyst å plante, så no har Nils grave ned sementringen som vi hadde rundt rabarbraen, så får ho ha den å plante sin eigen vesle hage i.Ho var veldig fornøgd med det.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...