fredag, april 15, 2011

Vermelding 15.april - 2011

Klokka er 13.00. Ute er det over skya, kald vind og temperaturen er + 10 grader.
I dag var vi tidlig oppe og tidlig på farten, sidan eg skulle vere i Volda 10.15. Var innom ein butikk der borte etter at eg hadde fått sprøytene mine.Her i Ørsta handla vi på Amfi, var innom biblioteket og så måtte eg snakke litt med kinosjefen/kulturhussjefen som er ein og samme person. Det skal vere seniorkino rett over påske, og eg har fått i oppdrag å skrive eit stykke i avisa.Til middag i dag skal vi ha salta lange. Det er godt!
I dag er det 14 år sidan Eirik kom til verda.Han er nummer fem av barnebarna våre.Ingeborg var no ei stolt storesøster, men heilt fornøgd var ho ikkje, ho ville heller hatt ei søster. Då Håkon nokre veker seinare fekk ei søster vart det krise i den heimen, for han ville hatt ein bror. Men Ingeborg og Håkon visste råd; dei kunne jo berre bytte! Hugsar enno at dei sat ved kjøkkenbordet her og diskuterte det for fullt alvor. Men no veit eg knapt om nokon annan som er så glad i broren sin som Ingeborg er. Same om han etter kvart er blitt større enn ho, tek ho han framleis på fanget som på bildet her. Men så er jo Eirik ein utrulig snill og grei gut ! Det er vi alle enige om.Og så er han så flink å synge og spele.Gitaren er vel favorittinstrumentet, men han spelar også i korps og av og til slår han på tromme.Vi gratulerer Storegut så hjertelig med dagen.Feire han skal vi gjere i påska!

1 kommentar:

Hildegard sa...

Gratulerer med barnebarnet!

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...