lørdag, mars 26, 2011

Vermelding 26.mars 2011

Klokka er no 18.00. Temperaturen ute er +1 grad C og det er overskya.I dag vakna vi til full vinter-igjen! Med sparkføre på vegen, og strålande sol.Men det er liksom ikkje så populært med vinter lenger! 
Har lenge hatt lyst ein tur til Ulsteinvik, så då vi kom ned i Vik for å handle, køyrde vi like godt vidare,etter å ha vore på biblio. Stoppa på Blåhuset, der eg kjøpte meg bukse på butikken An Chri, same sort som eg kjøpte før jul, så slapp eg å prøve! Ringde til Solveig og sa kvar vi var, og ho inviterte oss over Eidet. Vi kjøpte med oss litt kaffimat og for. Hadde med eine MP3-spelaren min, så vi skulle bytte med den ho hadde frå før. Det enda med at eg kom heim att med begge-. Som vanlig har ho og eg mykje teknologi føre oss når vi kjem i lag. Sidan ho er mykje meir van med diverse fotoapparat, fann ho ut korleis eg skulle slette bilda på det nyaste kameraet mitt.Så snart ein kjøper seg ein ny duppeditt er det mykje nytt å sette seg inn i. Skulle ønske det var meir like system. Olaug var ikkje heime, ho var på korpsøving, elles hadde eg vel blitt oppdatert på mobil også, der er ho ein racer. Ja, og så hadde eg med heilt nye bøker frå biblioteket, så vi rippa den eine av dei. Og midt opp i alt fekk vi tid å ete eit næringsrikt måltid og drikke ørten koppa kaffi og prate.Der ute var det overskya og snøfjom i lufta, men berre vegar. I Ulsteinvik var det veldig lite snø.Vi har i alle fall hatt ein kjekk dag. Presangar fekk eg også. Meir om det seinare.
Bildet har eg tatt frå bilvinduet og viser utsikta vi har over Ulsteinvik når vi kjem køyrande frå Hareid.Det var tjukk skodde ute i havet.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...