mandag, februar 21, 2011

Vermelding 21.februar - 2011

Klokka er13.00. Temperaturen er minus 1 grad C og veret er strålande.
Eg har nettopp vore ein tur med sparken min, Rapp, og som så ofte før gikk eg opp Storebakken.Det er den øvste vegen her på Vallabøen, og det er hus berre på nedsida av vegen, på andre sida er skogen.Her har eg tatt eit bilde opp mot Raudehytta. Viss de ser godt etter, ser de at her er nokså fritt for tre i dette området, de kan også sjå lyktestolpar. Den tida det var mykje halvstore ungar i området, vart det nemlig laga ei lita lysløype her, og i nokre år var den flittig i bruk. No er her ikkje mange barn lenger, så den er ikkje mykje brukt.
I dag har eg vaska soverommet,lufta sengklede osv.Må nytte godveret mens vi har det.
Margrete og ungane kjem til middag i dag, men denne gongen er det FAR som er kokk.Eg får ikkje nærme meg grytene når han slår til med sin gamle slager "Erter kjøt og flesk". Det er berre så himla godt, og ingen får så god smak på ertersuppa som han.
I dag kan vi gratulere Hilde Helen og Henning med fødselsdagane. Og sjølvsagt kong Harald den 5., men eg tviler på at han les bloggen min.

3 kommentarer:

solveig sa...

Fint ver for dei som har vinterferie!

arieldog sa...

Nydeleg mat! Som alltid.

Hildegard sa...

Det gledar meg VELDIG at du er ute og nyt fineveret.
Eidabesta

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...