lørdag, januar 29, 2011

Vermelding 29.januar 2011

Klokka er ca halv tre. Det er + 3 grader C ute, og akkurat no skin sola inn i stova til oss.Tidlegare i dag var det snøbyger og vind; ja, vind er det no også, meir nede i sentrum enn her oppe.
Vi har vore på rek i dag og. Eg fann ut at ein liten tur i oppvarma bilsete ville vere bra for ryggen, så det vart ein tur til Volda. Eg hadde ærend på Møre konfeksjon, trengde nye kvardagsklede, og no var det halv pris på genserar etc.Dessutan er det nesten berre der ein får noko så gammaldags som ein vanlig genser, og dei har godt utval. Eg kjøpte ein sid blå genser, og ei raud, mønstra, jakke med glidelås.Begge til halv pris. Vi var også på Coop Bygg og kika på snøfresarar, og eg fann sjølvsagt noko smådill til kjøkkenet. På Amfi vart det berre ein liten tur inn på apoteket, hadde gløymt å kjøpe Omega 3 i går. Var også ein tur innom Gjenbruk, hadde håp om å finne ei hylle til datarommet, men det var der ikkje. Men du store all verda kva der ER. Fleire rom med bøker, filmar etc. Blomsterpotter til 1000 og kjørel av alle slag. Klede er der også, men litt langt mellom godbitane der. For folk som kjem hit for å bu på hybel kan dette vere ein plass å få seg billig utstyr, men sant å seie er der mykje som med fordel kunne vore kasta. No varmar vi opp eine porsjonen med blandaball som vart til overs sist sundag, kjekt å ha ferdig mat på lur på slike lapredagar.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...