tirsdag, oktober 26, 2010

Vermelding 26..oktober 2010


Klokka er no over halv to, temperaturen er oppe i + 4 grader C og det er litt lettare ute. Ikkje regnar det og ikkje snør det.Men det finst andre problem, for eksempel dataproblem og ryggproblem. Har ikkje vore god i ryggen etter handlerunden i går. Nokon burde lære unge jenter på skobutikkar at gamle damer med vond rygg treng lange skoskeier og diverse hjelp med glidelåsar etc. På grunn av ryggen blir det berre puslearbeid med meg i dag; stryking, stell av blomster etc.
Dataproblem:La inn eit bilde frå Picasa, og fekk ikkje til å skrive attmed slik eg plar gjere. Abonnerte for ei tid sidan på bladet Vi over 60, mest for å få ein MP 3 spelar på kjøpet. I dag fekk eg den, men vil ikkje pakke den ut før Solveig eller andre kyndige personar er i nærleiken. Det følgde med noko tekstil også, lurte på om det var ein refleksvest, men sidan den var attsydd i botnen, er det nok eit handlenett.Kjekt å ha!
I morgon kjem ei dame frå Ulsteinvik og skal sjå på leilegheita i kjellaren. Ho som bur der no har kjøpt seg leilegheit på Ørsta brygge. 
I dag skal vi steike fisk til middag, men i morgon blir det ein kjøtrett.Det er no fastsett ein fiskefri dag midt i veka.
I dag er det mange eg kjenner som fyller år. Først og fremst Rasmus på Kongsberg som blir 46 år.Rasmus i Torvika  fyller 67år, "vår" Rasmus blei fødd på myndigheitsdagen  hans, som den tida var 21 år.
Helene på Skedsmokorset har også fødselsdag i dag og veninna mi;Ragnhild, som ferierer i Spania akkurat no.Håper eg ikkje har gløymt nokon. Vi gratulerer alle varmt og inderlig!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...